Hoe we samen van commerciële hoogdagen extra warme dagen gaan maken bij Studio Viertien

Singlesday, Black Friday en Kerst zijn met uitstek de drukste dagen van het jaar in online shops. Black Friday is dit jaar zelfs op veel plekken ‘Black Week’ geworden met kortingen doorheen de hele week, in de hoop dat bedrijven de consument voor zich winnen voor de concurrentie met zijn acties op de proppen komt. We kopen, we consumeren en scoren alvast heel wat leuke pakjes voor de Feestdagen.
Samen met de commerciële hoogdagen is de Eindejaarsperiode ook de periode van ‘de Warmste Week’, ‘Rode Neuzendag’ en een tijd om te focussen op goede doelen. Echter wordt Black Friday bijna nooit aangegrepen om extra te schenken aan zij die het nodig hebben, terwijl er zoveel nood aan is.
Onder het motto ‘verander de wereld, begin bij jezelf’ zal Black Friday bij Studio Viertien het startschot betekenen van een periode waarin we extra geven aan zij die het nodig hebben en kunnen gebruiken. Want niet iedereen kan meedoen aan Black Friday, laat staan een leuk cadeautje kopen voor Sint of Kerst.

Vorig jaar schonken jullie en ik samen 180 euro aan ‘Make Belgium Great Again’ en kochten we hiermee 20 cadeaus voor minderbedeelde kinderen in Vlaanderen. Mijn webshop was net geopend, dus dit was een resultaat waarop ik heel trots was en nog steeds ben. Maar ook als hadden we samen 10 euro geschonken; ik ben overtuigd dat alle beetjes helpen. Iedere maand droegen we dit jaar samen bij aan meerdere goede doelen zoals Duchenne Heroes, het WWF en het Rode Kruis. En nu de decembermaand voor de deur staat is het tijd om een nieuw doel voor te stellen waarmee we samen het jaar afsluiten.
Dit jaar gaan we samen onze schouders zetten onder een goed doel in België dat zich inzet voor minderbedeelde kinderen. Voor deze eindejaarsperiode koos ik namelijk voor ‘vzw FEESTvarken’, een organisatie die zich inzet om kinderen tot 12 jaar die leven in armoede te voorzien van een pakket op hun verjaardag met daarin een cadeau en versiering. Want wist je dat veel kinderen in armoede bijvoorbeeld niet naar school gaan op hun verjaardag omdat ze niet kunnen trakteren en geen feestje kunnen geven? Dit is niet oké, en daarom engageert vzw FEESTvarken zich om van de verjaardag van deze kinderen een feest te maken.

Aangezien ik in de webshop veel feestdecoratie verkoop voor kinderen vond ik deze vzw een perfecte match voor de ‘pay it forward’ actie van de maand december. In plaats van de gebruikelijke 1 euro per 50 euro omzet door te storten zal er per gekochte set kerstkaarten 1 ballon taarttopper ter waarde van 8,90 euro geschonken worden om in een feestpakket toe te voegen. Gezien vanaf eind november de drukste periode van het jaar begint in de webshop hoop ik zo heel wat toppers te kunnen schenken in jullie naam.
En met Black Friday ga ik nog een stap verder met schenken: per aankoop geven we samen extra taarttoppers aan deze fantastische vzw.

Daarom doop ik dit jaar ‘Black Friday’ bij Studio Viertien om tot ‘Pink Friday Weekend’, naar de kleur van een feestvarken.

Vanaf donderdag 25 november tot en met zondag 28 november schenken we bij iedere set van 10 kaarten samen 1 extra topper aan de vzw, per 20 kaarten 2 extra toppers en per 30 kaarten 3 extra toppers. Koop jij dus in deze periode een set kerstkaarten, dan draag jij bij aan 1 of meerdere blije kindergezichtjes zonder dat jij iets extra hoeft te betalen.
Klik hier om de kerstkaarten collectie te bekijken en shoppen

Begin januari laat ik je weten hoeveel taarttoppers we samen hebben ingezameld!

Om jou te bedanken voor jouw bijdrage krijg jij tot zondagnacht in ruil 10% korting op alle producten in de webshop. 
Een echte win-win-win situatie dus!

Laten we samen van de drukste commerciële periode van het jaar de warmste periode van het jaar maken!

Ben jij getriggerd en wil jij meer doen voor vzw FEESTVARKEN? Check dan zeker https://feestvarkenvzw.be/ om te kijken hoe jij kan bijdragen aan hun succes en dus de cadeaupakketen voor minderbedeelde kinderen.

Laat hier een reactie achter